Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 34/2014 , in termen de 14 zile de la primire, costurile de transport fiind suportate de care client, expedierea facandu-se cu aceeasi firma de curierat.Garantia nu acopera deteriorarea produsului din urmatoarele cazuri: fizice, casnice, profesionale, expunerea produsului la contactul cu medii distructive: praf, acizi, solutii chimice, produse cosmetice sau produse de curatat, etc.

     Bijuteriile au garantie 1 an.

     Produsul trebuie returnatin aceeasi stare in care a fost livrat, fara uzura, zgarieturi, lovituri, ciobituri, urme de folosire excesiva etc.,impreuna cu factura si certificatul de garantie, in cutia originala.Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari in timpul transportului.

     Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia.Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 zile calendaristice de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de returnare a produsului.Sc Aniel's Bizzaro Srl va putea amana rambursarea banilor produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

      Conditii de returnare in termenul de 14 zile din momentul achizitiei:

  •      - Specificati bijuteria pe care o returnezi si codul de produs a acesteia(il gasiti pe site si in certificatul de garantie);
  •      - Sa alegi intre inlocuirea bijuteriei cu una de aceeasi valoare sau rambursarea sumei;
  •      - In cazul returnarii contravalorii produsului, avem rugamintea sa ne furnizezi contul IBAN, pentru virament bancar.

      Produsele care prezinta defectiuni de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termenilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complect exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie.

   

   Date returnare:

    Catre : Sc Aniel's Bizzaro Srl

    Adresa : Strada Razoare, Nr.20 Constanta

    Telefon : 0799381581

    E-mail : aniel_s@yahoo.com

      Restituirea in cazul platilor online depinde direct de banca prin care se efectueaza tranzactiile.Nu ne asumam eventualele intarzieri.

      Este recomandat ca produsele sa fie returnate direct la sediul nostru sau prin curier rapid.Plata transportului este exclusiv datoria clientului.Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu ramburs.

     Conform OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor art.16, litera c, sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut in art.9 - 15 produse gravate sau realizate conform indicatiilor clientului, avand in vedere ca au fost realizate special pentru el (personalizate).Anularea in mod repetat a comenzilor de catre acelas client este conside.